Rejs og bliv inspireret

Trænger du til at komme ud af dagligdagens hamsterhjul, så kan du tage på en rejse – ikke kun for at slappe af, men også for at rejse. Mange danskere elsker at rejse, og vil helt sikkert genoptage det, så snart rejserestriktionerne pga. Covid 19 bliver ophævet, og det bliver nemmere at bevæge sig rundt i verden igen.

Rejs i fantasien

Imens du sidder hjemme i din stue pga. nedlukning af samfundet, så kan du jo rejse i fantasien ved at læse gode bøger. Der findes heldigvis rigtig mange gode bøger, både danske og udenlandske. Måske har du nogle ulæste bøger stående i reolen, eller du kan bestille nye bøger online og få dem leveret. Læser du bøger, som foregår i udlandet, så får du indsigt i andre kulturer, og når man først er rigtig opslugt af en bog, så føles det som at rejse ind i det univers og være der selv.

Bliv inspireret af moden

Når vi rejser ud i Europa og resten af verden bliver vi inspireret af alt, hvad vi møder. Vi bliver fx inspireret af moden og får lyst til at få en ny tøjstil. Får du ikke gjort alle dine indkøb i udlandet, så kan du finde flot og spændende dametøj i danske onlinebutikker, som også følger nye trends.

Bliv inspireret af gastronomien

På dine rejser kan du blive inspireret af gastronomien i det land, du besøger. Smag på forskellige lokale retter og noter dig ingredienserne, så du kan eksperimentere med at lave maden selv, når du kommer hjem. Er du nysgerrig kan du helt sikkert få nogle spændende smagsoplevelser undervejs.

Oplev kulturen og sproget

Når du rejser, oplever du kulturen og sproget i det land, du besøger. Det kan inspirere dig til at besøge lokale historiske og kulturelle seværdigheder. Du kan også blive fascineret af sproget og få lyst til selv at lære at tale det. Når du kommer hjem, kan du læse mere om et lands kultur på nettet og i bøger, og du kan melde dig til et aftenskolekursus og lære sproget. På den måde udvider du hele tiden din horisont, når du rejser, og du bliver inspireret til at lære nyt.